Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа ромео 145

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа ромео 145

колеги имам само един въпрос,скоро си купих алфа и незнам от каде да си взема лепенките на алфа ромео за праговете,благодаря предварително!!!,и ме интересува6е да ли има смисал от 4ип тунинг, или някакав на4ин за турбо...колата е 145 1.4 т.с. -2000г.

КЛЮЧ
    Last edited by astronoma; d.m.y г., 01:28.
    sigpic
    АЛФА РОМЕО 145

Пиши Л.С. на Ma7e4k0 или на MUROMAN и може да те уредяр

Comment

мерси,ще пробвам!!!
      sigpic
      АЛФА РОМЕО 145

Comment

От чип винаги има смисъл, ако искаш промяна във вървенето. Колко повече ще върви е относително, но ще е повече. Иначе това че 1.4 си е куц мотор е съвсем друга тема, ако искаш вървящ ТС си купуваш 2,0. 1,4 каквото и да го правиш (без слагане на турбо), ще върви в най-добрия случай колкото 1.6 сток. Не че турбо не може да се сложи, но дали резултатът си заслужава инвестицията?
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

знам,но ве4е се преебах....пове4е се замислях както казва6 ти да си купя един двигател 2.0 и да го сложа него...6те видя как 6те сам с кинтите по натам...

Не пиши с цифри,а с букви!

Last edited by mordohy; d.m.y г., 14:45. Основание: Писане на маймуница!
          sigpic
          АЛФА РОМЕО 145

Comment

Без да претендирам, че разбирам от двигатели, чисто субективно, като гледам за няколко дена как "цъфнаха" три 2.0-ки, аз бих си задържал 1.4-ката, пък нека да е куц. Единствения недостатък, който виждам на този двигател, е че за някакви 3 коня влиза в големия данък. Може да качиш снимки в "Представете се", за да се порадваме на колата ти, защото изглежда супер. Пожелавам ти много приятни километри занапред
            146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

ок колега мерси за съвета...а това за данъка ми е все тая,и без това не обичам да плащам такива неща...

---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

а това "Представете се" къде се намира???
              sigpic
              АЛФА РОМЕО 145

Comment

Първоначално публикувано от astronoma Покажи съобщение
                ок колега мерси за съвета...а това за данъка ми е все тая,и без това не обичам да плащам такива неща...

---------- Post added at 00:47 ---------- Previous post was at 00:29 ----------

а това "Представете се" къде се намира???
                Еи тук: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=21400 и добре дошъл във форума
                Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                sigpic
                http://vbox7.com/play:884c5234
                http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Колкото за цъфтежа на 2ките - относително... Всичко е до задкурмилното и олиото в двигателя... (общо казано)...
                  Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя

Comment

Working...
                  X